JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Fanime.dk
Ekstra Betaling (efter aftale)

Hvis du har en særlig aftale med os angående produkter vi ikke har på webshoppen, betaling for ekstra fragt, etc., så kan du lægge dette produkt i kurven for at nå op på det angivne beløb.

NB! Hvis du udelukkende lægger dette produkt i kurven, gælder følgende:

  1. Hvis du skal overføre ekstra betaling for en eksisterende ordre, anbefaler vi at du enten vælger "Afhentet" eller "Kombineret forsendelse" som leveringsmetode.
  2. Hvis du skal lægge en ordre på særlige produkter vi ikke har på webshoppen, anbefaler vi at du vælger "Pakke uden omdeling" eller "Pakke med omdeling" såfremt ordren skal sendes til en modtageradresse i Danmark. Webshoppen kan ikke udregne vægten for de produkter der er aftale om at købe, så hvis du vælger en fragtmetode hvis pris er er baseret på vægt, forbeholder vi os rettigheden til at annullere ordren eller anmode om yderligere betaling (efter den faktiske vægt af produkterne er udregnet), hvis ikke den oprindelige betaling tog højde for vægten af produkterne.
Lagerstatus 1,00 kr.
Søg på Fanime.dk
Producenter & Serier